Kuća se nalazi u mjestu Razvršje, 500metara od centra Zabljaka.

 

Kuća je pozicionirana tako da je uvijek osunčana u toku dana, a sa terase se pruža prelijep pogled ka Durmitoru, Bjelasici i moračkim planinama.

 

Kvadratura kuće je 240m2 sa 600m2 placa ograđenog kamenom ogradom.

 

Kuća se sastoji iz tri nivoa. U prizemlju je garaža, dvije pomoćne prostorije i kotlarnica. Na prvom spratu je dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo i hodnik, a na drugom spratu 3 spavaće sobe, kupatilo i hodnik.

 

Spoljašnja fasada je rađena od kvalitetnog kamena i drvenih oblica tako da se savršeno uklapa u okolni ambijent. Kuća posjeduje svoj agregat, rezervoar za vodu kapaciteta 30.000L a priključena je na vodovod i elektromrežu. Posjeduje sopstveno grijanja i to na dva načina: na čvrsto gorivo (drva i pelet) i na struju. Grejna instalacija je u dijelu keramike podna i radijatorska, a u dijelu gdje su podovi od drveta je samo radijatorska. Hidro i termo izolacija je izuzetno kvalitetno urađena tako da je u kući prijatan boravak i ljeti i zimi. Unutrašnji enterijer i namještaj je ručno rađen od punog drveta a sva keramika u kući je iz Španije i izuzetnog je kvaliteta.

Imate pitanja u vezi ove nekretnine ?

Kontaktirajte nas putem kontak forme ili čat aplikacije.

ID

1330

Tip

Kuća

Lokacija

Žabljak

Površina

240m2

Soba

3

Kupatila

2

Cijena

200.000€

+382 67 809933

+382 67 337246

  • Facebook
  • Instagram